Möt vår nya medarbetare Julia Perssson Saka

Hej Julia, ny Organisationspsykolog på Sandahl Partners i Örebro!

Vad gjorde du innan du kom till oss?

Jag jobbade som samordnare för KBT via internet i Region Örebro län. Det innebar bland annat att jag var ansvarig för driva och utvärdera vårt utvecklings- och kvalitetssäkringsarbete, att handleda och utbilda andra internetbehandlare och att samordna teamets arbete. Mina tidigare anställningar har både innefattat kliniskt arbete med patienter och arbete med att utveckla verksamheten och våra arbetssätt.  

Vad lockade dig med Sandahls?

Jag har länge lockats av att jobba med organisations- och ledarskapsfrågor. När jag kom i kontakt med Sandahl kände jag att det här var rätt ställe för mig!

Min bild av Sandahls är att det är en verksamhet som jobbar med kvalitét, långsiktighet och med att skapa hållbara lösningar för sina partners. Jag uppfattar också att det finns ett stort engagemang och en genuin omtanke för sina kunder. Det är dessutom en arbetsplats där det finns många erfarna kollegor att lära av och där det verkar finnas utrymme att fortsätta utvecklas i roll som organisationskonsult i många år framöver.

Vad ser du fram emot i din roll?

Att få jobba med organisation, ledarskap och verksamhetsutveckling på heltid. Det har länge varit ett stort intresse och det ska bli spännande att få fokusera helhjärtat på detta!

Jag ser även fram emot att bli en del av en arbetsgrupp med så mycket erfarenhet och klokskap - jag tror att jag kommer att lära mig mycket! Det ska också bli kul att få inblick i olika typer av verksamheter och att utvecklas tillsammans med våra partners.

 

Föregående
Föregående

Att tiga är silver att tala är guld? (Om tystnadskulturens fall)

Nästa
Nästa

Längtan efter kollektiv lycka