Möt vår nya medarbetare Jonas Eriksson Bergdahl

Hej Jonas, ny medarbetare på Sandahl Partners Örebro!

Vad gjorde du innan du kom till oss?

Jag har en bakgrund som chef och ledare med lång erfarenhet av ledningsgruppsarbete inom ett flertal branscher som industri, bank och finans och även kommunalt. De senaste 17 åren har jag jobbat som förhandlingschef med ansvar för relationer och avtal mellan arbetsgivare och fackliga organisationer samt arbetsrättslig hantering inom större globala koncerner som t.ex. SEB och ABB.

Min grundläggande drivkraft och glädje har alltid varit att få människor att komma till sin bästa rätt oavsett om det varit i mitt eget team, förhandlingsparten eller jag själv.

I min roll som förhandlingschef på nationell och internationell nivå har jag skaffat mig djupa erfarenheter om vad som krävs för att bygga, utveckla och bevara långsiktiga professionella relationer.

Vad lockade dig med Sandahls?

Jag kom i kontakt med Sandahls i samband med att Susan Gantt (från Systems Centered Training Institute) besökte Sverige 2007 för en föreläsning om systemteori och insåg där och då att detta ville jag förstå och lära mig mer om för att utvecklas i ledarrollen.

Sedan 2010 har jag kontinuerligt fortbildat mig och fördjupat min kompetens inom systemteori i England och USA tillsammans med organisationspsykologerna på Sandahl Partners. Att jag nu är anställd och delägare i Sandahl Partners Örebro känns oerhört roligt.

Vad ser du fram emot i din roll?

Att med hjälp av mina erfarenheter och kunskaper inom såväl management, förhandling som systemteori kunna stötta verksamheter och ledare inom olika branscher i deras kontinuerliga organisationsutveckling och individuella ledarutmaningar.

De verksamheter jag hittills jobbat med ser värdet av det Sandahl Partners har att erbjuda i form av djup praktisk erfarenhet och kompetens inom såväl psykologi som management. 

 

Föregående
Föregående

”Här får man tåla en tuff jargong” – eller inte?

Nästa
Nästa

Att tiga är silver att tala är guld? (Om tystnadskulturens fall)