Möt vår nya medarbetare Jesper Grahn

Hej Jesper Grahn, ny Organisationspsykolog på Sandahl Partners i Stockholm 

Vad gjorde du innan du kom till oss?

Jag arbetade som Head of mental health/Chefspsykolog på Doktor.se, en roll som innebar att jag hade flera funktioner inom företaget. Jag arbetade tätt med vårt Sverigeteam där vi hade som uppgift att hjälpa våra vårdcentraler och digitala verksamhet att leva upp till de krav som ställs. Det handlade om allt från att se till att grundläggande medicinska rutiner fanns på plats till att säkerställa att arbetsmiljön var rimlig så att personalförsörjningen fungerade, och allt däremellan. 

Jag var verksamhetschef över tre verksamheter som jag byggde upp från grunden tillsammans med duktiga kollegor. Denna roll handlade även mycket om att se till att verksamheten lever upp till de krav som finns från region, myndigheter och lagstiftning. Utöver detta jobbade jag även med affärsutveckling och produktutveckling.  

Vad lockade dig med Sandahls?

Sandahls är en otroligt spännande arbetsplats som lockar till sig de bästa inom branschen. Att få möjlighet att utvecklas vidare som organisationspsykolog i en sådan miljö ser jag som en fin möjlighet och jag är mycket taggad!  

Vad ser du fram emot i din roll?

Jag ser fram emot att förfina och fördjupa mina kunskaper i organisationsutveckling och management. Jag ser även fram emot att i min roll hjälpa organisationer, chefer och grupper att fungera bättre och därmed leverera ett bättre resultat. 

Föregående
Föregående

Är allt komplext nu?

Nästa
Nästa

En dåres försvarstal för den ovälkomna eftertanken