Möt vår nya medarbetare Meitalle

Hej Meitalle, du är ny affärssupport hos oss på Sandahls - berätta om din roll

Jag arbetar med affärssupport och administration. Det är en ny roll på Sandahls som vi håller på att bygga upp. Jag kommer vara med och bära det löpande ansvaret för ett nytt CRM och ekonomisystem som ska implementeras. Jag ska se till att systemen används så att de effektiviserar vår verksamhet men jag kommer också vara en hjälpande hand med administration i stort.

Hittills trivs jag jättebra på Sandahls! Det känns som att Sandahls expertis om organisationer och team också genomsyrar den egna organisationen, så det är en väldigt god och härlig miljö att befinna sig i.

Vad gjorde du innan du kom till oss?

Jag arbetade som ekonomiansvarig på en second-handkedja. Mycket av mitt arbete där kretsade kring att bygga och implementera ett nytt kassasystem för att skapa nya funktioner för att främja utveckling, effektivisering, ekonomisk planering, e-handel mm. Utöver det skötte jag all ekonomisk, logistisk och HR-administration.  

Innan dess studerade jag till ekonom på Stockholms universitet.

Varför sökte du dig till Sandahls?

Framför allt ville jag byta bransch och komma närmare något mer samhällsnyttigt. På mitt tidigare jobb arbetade jag mycket ensam och hade en längtan att sitta med människor i en verksamhet som på något sätt främjar mänsklig utveckling.

Så när den här tjänsten på Sandahls presenterades för mig kändes den direkt intressant och när jag väl träffat mina nuvarande kollegor, kändes den ännu mer tilltalande.

Vad ser du fram emot i din roll?

Jag ser jättemycket fram emot att komma igång ordentligt och inte längre känna mig ”ny på jobbet”. Det är ju en helt ny roll och en ny bransch för mig, så jag får förstås ha lite tålamod. Men det är väldigt roligt att under tiden lära sig om verksamheten och bygga min roll!

Föregående
Föregående

Självledarskap och Trygghetsbeteenden

Nästa
Nästa

Vart är vi på väg? Om syfte och mål