Möt vår nya medarbetare Henrik Grudemo

Hej Henrik, ny Organisationspsykolog på Sandahl Partners Bergslagen!

Vad gjorde du innan du kom till oss?

Jag har bland annat arbetat som skolpsykolog i Kristinehamns kommun, i en centralt placerad grupp om tre psykologer. Arbetet innebar framför allt att vi bistod skolornas elevhälsoteam med det psykologiska perspektivet, handledde skolpersonal samt genomförde skolformsutredningar.  

Innan dess arbetade jag med utredning på Barn - och ungdomspsykiatrin, samt har drivit eget företag med utbildning, coachning och handledning till organisationer, lag och elitidrottssatsande individer.   

Mitt senaste jobb var för fotbollsklubben Degerfors IF där jag hade en kombinerad roll som huvudtränare för ett av klubbens akademi-lag, och som ansvarig för den nationella fotbollsutbildningen (NIU), som hålls inom ramarna för gymnasieskolan i Degerfors. Det innebar fotbollsträning och utbildning med fokus på spelarnas individuella utveckling, både i och utanför idrotten.

Vad lockade dig till Sandahls?

Jag lockades framför allt av möjligheten att få vara en del av ett sammanhang där jag kan lära av en samlad och spetsig kompetens, fortsätta utvecklas i min roll som organisationspsykolog samt bidra med mina styrkor och erfarenheter inom området. Ledarskap, coachning och att hjälpa människor och grupper att lyckas i sina roller har länge varit ett av mina största intressen. Möjligheten att fördjupa det intresset och jobba med det ännu mer fokuserat var en alltför spännande möjlighet att tacka nej till!

Vad ser du fram emot i din roll?

Jag ser fram emot att få arbeta proaktivt med ledarskap, lära mig av kunniga kollegor och erfarna kunder, samt stötta organisationer i sitt kontinuerliga arbete med både person - och grupputveckling. Jag tycker att det är spännande att träffa människor, ta del av deras vardag, höra om deras utmaningar och kunna bidra till beständiga förbättringar för både individen, gruppen och sammanhanget.

Föregående
Föregående

Möt vår nya medarbetare Björn Englund

Nästa
Nästa

Daniel Kahneman - Psykologins Stephen Hawking