Möt vår nya medarbetare Björn Englund

Hej Björn, ny Organisationspsykolog på Sandahl Partners Stockholm!

Vad gjorde du innan du kom till oss?

Innan jag fick förmånen att börja på Sandahl Partners arbetade jag som enhetschef och psykolog på en regionalt driven vårdcentral, där jag under flera år ledde ett team med målet att öka individers funktionsnivå och välbefinnande. Dessförinnan har jag arbetat med grupp- och individinsatser inom multimodal rehabilitering såväl som med barn och ungdomar. Varje erfarenhet har format mig och jag ser fram emot att fortsätta bidra till positiv förändring här på Sandahl Partners!  

Vad lockade dig till Sandahls?

Efter att ha arbetat inom vårdsektorn i flera år och utforskat olika befattningar, började jag känna mig redo för nya utmaningar. Redan från början av min utbildning som psykolog väcktes mitt intresse för rollen som organisationspsykolog. När jag fick reda på att Sandahl Partners sökte förstärkning till sitt team, insåg jag att det var dags för mig att följa den vägen. Att få möjligheten att utbilda andra, utveckla team och ledare samt att arbeta med att matcha rätt person med rätt befattning känns både spännande och meningsfullt. Jag ser fram emot att bidra till Sandahl Partners och vara med och skapa hållbar förändring hos våra kunder.

Vad ser du fram emot i din roll?

Den humanistiska grundsynen, att tro på människor, att tro på organisationer och att organisationer kan ser jag som en väldigt uppmuntrande tanke. Dessutom anser jag att det systemteoretiska perspektivet som Sandahls utgår ifrån är ett kraftfullt verktyg för att uppnå värde för våra kunder. Jag ser fram emot att med nyfikenhet bidra till utvecklingen av organisationer och skapa långsiktiga och gynnsamma förändringar.

Föregående
Föregående

Hämnden är ljuv, eller…?

Nästa
Nästa

Möt vår nya medarbetare Henrik Grudemo