Välkommen tillbaka, Ulf Pelow!

Vi är mycket glada att hälsa Ulf Pelow välkommen tillbaka till Sandahl Partners i Örebro! Här berättar Ulf vad han har gjort sedan han arbetade för Sandahls sist och vad som lockade honom tillbaka.

Välkommen tillbaka! Vad gjorde att du sökte dig tillbaka till Sandahl Partners?

Tack! Jag vänder hem, det är så det känns. Sandahls står för kvalitet i genomförande och metoder, och det känns väldigt givande att arbeta i en kontext av kunniga och inspirerande kollegor, där utveckling av både sig själv och metod är centralt i arbetet, ”att leva som vi lär”. 

Vad har du arbetat med innan du kom tillbaka till oss?

Jag har arbetat som psykolog inom företagshälsovård och skola, vilket innebär ett mer kliniskt fokus och arbete med att främja och förebygga ohälsa i relation till arbetsliv och skolmiljö. Spännande och viktiga roller i engagerande områden där jag fått tillfälle att använda mig av det jag lärt mig i konsultrollen, och fått lägga till nya erfarenheter och färdigheter som jag kommer ha nytta av framöver.

Vad ser du fram emot att arbeta med framöver hos Sandahl Partners?

Jag ser fram emot att vara med och göra skillnad. Att i samarbete med både nya och bekanta kunder få utmana både mig själv och kunden i hur vi kan bidra till ett sunt arbetsliv.

Sandahls bidrar med värde för kund och ger förutsättningar för människor att komma till sin rätt i sina arbetsroller. Det är ett mycket givande arbete.

Ulf arbetar på Sandahl Partners i Örebro. Kontaktuppgifter till honom hittar du här.

Ulf Pelow