Sandahl Partners Örebro bjuder in till seminarium online 26/3 2021

Seminarium online 26 mars 2021

Hur ska jag kunna motivera andra när jag själv inte känner mig motiverad?

– Det var inte det här jobbet jag sökte

– Den här rollen passar inte mig

– Ska det här aldrig ta slut?

– Jag är less

– Jag kanske behöver söka mig till ett nytt jobb för att hitta min energi

Känner du igen dig?

Nu har Covid-19 pågått i snart ett år. Många vittnar om bristande ork, motivation och sammanhållning på jobbet. Under webbinariet kommer vi att titta på hur vi lätt tappar energi och blir frustrerade eller passiva utan våra vanliga sociala kontakter. Du kommer också få idéer och tips på hur du i ledarroll kan bidra till motivation och arbetsglädje både hos dig själv och andra även vid distansarbete.

Tid: 26/3 kl 08.00 – 09.00
Plats: Länk skickas separat
Pris: Kostnadsfritt

Anmälan online seminarium 26/3 2021

1 + 6 = ?