Öppna ledarprogram i Örebro 2021

Projektledarutbildning

Projektledarutbildning

Vi lyckas tillsammans genom att ta tillvara på människors resurser och olikheter

En framgångsrik projektledare har förmåga att påverka människor att nå de gemensamma målen, få dem att trivas och att göra sitt bästa i samarbete med andra.

Eftersom en projektledarroll ofta innebär att leda människor både inom och utanför sin egen organisation, vanligtvis utan ett formellt chefskap, ställs ledarskapet på sin spets. Programmet bidrar med både teoretiska och praktiska kunskaper och färdigheter för att kunna göra detta på ett framgångsrikt sätt.

Vår projektledarutbildning riktar sig till dig som leder projekt, oavsett form. Programmet ger dig möjlighet att utveckla din förmåga att leda projekt från start till mål och är öppen både för dig med mindre erfarenhet och för dig med mycket erfarenhet.

Innehåll

Projektledarprogrammet ger deltagarna möjlighet att orientera sig, utvecklas och stärkas i sina befintliga eller framtida projektledarroller. Målet är att skapa grundläggande teoretiska och praktiska kunskaper inom både ledarskap och kommunikation. Ett stort fokus läggs på upplevelsebaserad inlärning och praktisk träning. Allt med syfte att utveckla och stärka sin förmåga att leda projekt på ett effektivt och tydligt sätt. Kursen ger också möjlighet att skapa ett nätverk för personer i liknande roller.

Teman:

  • Mål och roller
  • Hur grupper utvecklas och behovet av ledaranpassning
  • Kommunikation & coaching
  • Konflikthantering
  • Feedback och svåra samtal
  • Att leda möten och människor

För dialog och mer information kontakta:

orebro@sandahls.se

019-678 41 40

OMFATTNING: 2 heldagar – 2 halvdagar – 1 heldag – 2 halvdagar
Datum kommer inom kort

PLATS: Sandahl Partners Örebro. Digitalt genomförande om behövs. Träffas i verkligheten är vår utgångspunkt.

KOSTNAD: 20 000kr, exkl. moms.

Fyll i dina uppgifter om du vill bli kontaktad för att få mer information