Möt vår nya medarbetare, Olivia Wilhelmina Öster

Vad lockade dig till Sandahls?

– Idag finns det ökade krav på organisationer, team och ledare att vara mer flexibla och snabbfotade i en snabbt föränderlig värld. Det ökar behovet av adaptiva arbetsrelaterade beteenden, goda sociala interaktioner i team, och också ett ledarskap som främjar positiva processer.

– Det som motiverar mig att vara en del av Sandahl Partners är att få arbeta med just detta, att stödja utvecklingen av organisationers kultur och struktur utifrån en gedigen psykologisk kunskap och kompetens.

Vad ser du fram emot att arbeta med hos Sandahls?

– Att jobba utifrån det breda systemperspektivet, att stötta ledare och team under förändringsprocesser och skapa resultat på individ-grupp-och organisationsnivå.

– Jag brinner även för att matcha person till roll, med syftet att ge en god förutsättning för att organisation och individ kan utvecklas tillsammans.

Vad har du gjort innan du kom till oss?

– Jag kommer närmast från att ha arbetat med bland annat utbildning, executive assessment och ledarcoaching på Kandidata.

– Jag har också arbetat som klinisk psykolog inom psykiatri och drivit eget bolag där jag arbetade med både privata kunder och organisationer, bland annat med stresshantering och medarbetarstöd.

Olivia arbetar på Sandahl Partners i Stockholm, du hittar kontaktuppgifter till henne här