Nathalie Sparrfelt Sebghati

Vad lockade dig till Sandahls?

Sandahls har jag länge känt till och varit nyfiken på. Mitt intryck har alltid varit att Sandahls står för något gediget och att det finns mycket samlad kunskap inom företaget. Jag vilar starkt på en systemteoretisk grund precis som Sandahls, så det var både viktigt och lockande för mig.

Ett nytt område för mig är personbedömning, det ska bli jättespännande att dyka in i det och få en fördjupad förståelse och kunskap. Jag går in i det förtjust nyfiken och med stor respekt för området.

Vad ser du fram emot att arbeta med hos Sandahls?

Jag ser mycket fram emot att samarbeta med mina nya kollegor, att använda våra olika styrkor och erfarenheter för att hitta sätt att arbeta ännu mer framgångsrikt. Och jag ser verkligen fram emot att träffa nya intressanta kunder. Att fortsätta arbeta med organisationer utifrån en systemteoretisk grund. Människor tillbringar så mycket tid på sitt arbete och det är väldigt viktigt hur vi har det där, hur ledarskapet fungerar och att vi kan ha goda samarbeten och relationer med de människor vi arbetar med. Det vill jag främja och jobba för. Jag vill också fortsätta arbeta med hur man kan leda människor på ett bra och hållbart sätt där man plockar fram människors egna vilja och motivation.

Vad har du gjort innan du kom till oss?

Nu senast kommer jag från ett bolag som heter Provins fem där jag arbetade som organisationspsykolog och också var delägare. Jag har arbetat som organisationspsykolog sedan jag tog examen från psykologprogrammet i Stockholm för tolv år sen, både inom den privata sektorn och skolvärlden. En period gjorde jag ett uppehåll och gick i filmskola i Frankrike för att lära mig regi och produktion. Där jag fick sätta mina egna ledaregenskaper på prov. Jag spelade in en kortfilm i Normandie med tolv medverkande utan lön, som efter många människors genuina engagemang mynnade ut i ett 15 minuters klipp som visades på Zita i Stockholm, hade jag aldrig kunnat tro när jag initierade projektet! En verklig utmaning där jag lärde mig mycket om att leda och motivera utan att ha pengar som en belöningsfaktor.

Nathalie arbetar på Sandahl Partners i Stockholm, du hittar kontaktuppgifter till henne här