Möt vår nya medarbetare, Mimmi Bohman

Vad lockade dig till Sandahls?

– Jag tycker att det vi gör är så otroligt viktigt. Vi lever ju i en tid när kraven på samarbete hela tiden ökar och betydelsen av gott ledarskap blir viktigare och viktigare. Att då få jobba här, med den bästa kompetensen inom det här området, är ett otroligt privilegium. 

Sandahls förenar djup psykologisk kompetens och forskningsbaserad kunskap med en förståelse för hur kundens verklighet faktiskt ser ut. Det handlar om att både ha modet att våga vara en expert, sticka ut hakan och ta ställning, men samtidigt vara ödmjuk för att man aldrig sitter inne med hela sanningen.

Vad ser du fram emot att arbeta med hos Sandahls?

– Jag älskar alla delar av det här jobbet! Ja, kanske inte riktigt all administration alltid, men att få jobba med utveckling, det älskar jag: Att vara den som är med och stöttar en ledare i sin roll, oavsett om det är första chefsjobbet eller en erfaren ledare som möter nya utmaningar. Att få vara med i processen när en grupp på riktigt börjar prata med varandra och arbeta tillsammans. Att se hur insatser skapar riktiga resultat, förändrat beteende och konkreta avtryck i verksamheten.

Jag ser också fram emot att sprida vår kunskap och våra tjänster till fler företag och organisationer, och att tillsammans med mina kollegor och våra kunder utveckla våra koncept, ta in ny kunskap och nya metoder. 

Vad har du gjort innan du kom till oss?

– Från början jobbade jag kliniskt som psykolog med forskning och terapier. Samtidigt fanns hela tiden intresset för ledarskap och grupp- och organisationspsykologi. Till slut tog jag steget och styrde om mot detta helt och hållet. Sedan dess har jag jobbat med olika ledarskapstjänster både i Sverige och utomlands. Under fyra år jobbade jag på Edward Lynx där jag bl a var med och startade deras dotterbolag i Kina. Det var en fantastisk resa som gav mig vänner för livet, mina barn ett nytt språk och för mig professionellt nya perspektiv som jag har stor nytta av varje dag. Sedan har jag även jobbat på Starck & Partner och Provins fem. Sammantaget har jag erfarenheter från många olika miljöer, och jag har haft möjlighet att samla på mig kunskap och metoder från olika sammanhang.

Mimmi arbetar på Sandahl Partners i Stockholm, du hittar kontaktuppgifter till henne här

Mimmi Bohman