Möt vår nya medarbetare, Åsa Önander

Vad lockade dig till Sandahls?

I och med att jag är en återvändare (fem år sedan sist) så ville jag tillbaka till Sandahls för dels kollegorna och dels för de modeller och verktyg som erbjuds kunderna. Det är verkligen verksamma metoder och verktyg som jag fått chansen att prova själv i min egen chefsroll medan jag varit borta. Är verkligen så stolt och genuint övertygad om att Sandahls verkligen stöttar sina kunder, så jag vill tillbaka och få chansen att utveckla organisationer i den andan.

Vad ser du fram emot att arbeta med hos Sandahls?

Att åter igen få utveckla våra kunder med utgångspunkt i all den kompetens som finns inom Sandahls. Och även att få kliva in i rollen som kontorschef för att säkra vårt interna arbete framåt.

Vad har du gjort under tiden du var borta från Sandahls?

Under de fem år jag varit borta har jag varit anställd på Örebro kommun. Först i olika roller på HR som var den egentliga anledningen till utflykten. Jag ville få jobba med rena HR-frågor utifrån den utbildning inom området som jag inte använt så mycket sedan studiernas avslut. Sen tog jag mig an ett förändringsuppdrag som chef för att verkligen utmana mig och testa det jag lärt mig kring ledarskap i skarpt läge.

linkedin.com/in/asaonander

Åsa arbetar på Sandahl Partners i Örebro, du hittar kontaktuppgifter till henne här

 

Åsa Önander