Möt vår nya medarbetare, Annika Wohlström

Vad lockade dig till Sandahls?

Här finns ett stort team av ambitiösa och duktiga organisationspsykologer. Sandahls har ett utpräglat gott renommé på marknaden och fantastiska kunder. Det lockar att få ta del av den energin och kompetensen och samtidigt få bidra till än mer utvecklande samarbeten.

Jag är i en fas i livet då det är viktigt att vara seriös, ta sina värderingar och samhällsanalys på allvar. Det är en tid då det är dags att försöka koka ihop vad man lärt sig hittills och göra allt man kan för att ge tillbaka och dela med sig. Det kan jag göra tillsammans med Sandahls. 

Vad ser du fram emot att arbeta med hos Sandahls? 

Sandahls har förtroendefulla samarbeten och relationer med företag och organisationer. Jag ser fram emot att föra dessa vidare. Att lyssna på chefer och grupper och hjälpa dem att nå sina mål.

Vad har du gjort innan du kom till oss?

Jag har nyligen jobbat med ledarutveckling och förändringsledning både i egen regi och tillsammans med andra duktiga konsulter. I många år var jag chef med ansvar för ledarskap, organisationsutveckling och talent management på NCC och senare även chef för change management. Innan dess var jag Sverigechef för ett internationellt psykologkonsultbolag, Cubiks. Jag har också jobbat på Sandahls en gång tidigare, för tio år sedan.

Annika arbetar på Sandahl Partners i Stockholm, du hittar kontaktuppgifter till henne här