Möt vår kandidat Eskil Svedberg

Eskil Svedberg

På Sandahl Partners tar vi löpande emot kandidater från universitetens psykologutbildningar. Just nu har Sandahl Partners i Örebro glädjen att få välkomna Eskil Svedberg. Här berättar han om varför han vill bli psykolog och varför han ville göra praktiken hos oss på Sandahls.

Berätta om dig och din bakgrund

Jag bor i Örebro och läser på sjätte terminen vid psykologprogrammet där. Innan det arbetade jag på Kjell & Co i Örebro. Det var från min roll som butikschef på Kjell som jag framför allt fick intresse för gruppen och arbetsplatsen, i och med att jag då förväntades driva och ansvara för personalens utveckling som individer och som grupp. Så det var organisationspsykologin som lockade mig att söka psykologprogrammet och jag hoppas genom det lära mig mer om organisationspsykologi och så småningom arbeta inom det området.

Varför ville du göra praktik på Sandahl Partners?

En sak som lockade mig var att Sandahls är en av få platser jag hört talas om i Örebro som nästan uteslutande arbetar med legitimerade psykologer inom organisationspsykologi. För mig var det spännande att få prova på att vara på en sådan arbetsplats.

Hur är din upplevelse av praktiken?

Jag började praktiken i början av oktober så under första månaden kunde jag vara på plats på kontoret. Då hann jag påbörja handledningssamtal samt följa utbildningar. Nu fortsätter jag ha handledning och följa utbildningar digitalt, vilket fungerar mycket bra det också.

Intrycket av Sandahls stämmer bra med de förväntningar jag hade. Man arbetar med en hög grad av intern utvärdering vilket är spännande att få en inblick i. Att man hela tiden strävar efter att leva som man lär och att bli bättre i gruppen är imponerande.

Jag känner mig mycket väl mottagen. Det märks att Sandahls är vana att ta hand om kandidater.

Hur tänker du framåt?

Det gäller att hitta en arbetsplats där man verkligen trivs. Arbetsplatsen, arbetsgivaren och kollegorna är så viktiga. Sedan hoppas jag såklart att jag hittar detta inom ett företag som arbetar med organisationspsykologi.