Öppet program: Ledarskap på distans

Ledarskap på distans

De jag leder är inte här… Hur ska jag göra med mitt ledarskap?

Som ledare behöver man bygga förtroende och dialog i personliga möten. Att åstadkomma detta på avstånd innebär särskilda utmaningar. Det här programmet vänder sig till dig som fått ändrade förutsättningar för ditt ledarskap under dessa extraordinära tider och därmed har medarbetare som nu arbetar på distans. Det är ett grundläggande program som introducerar förhållningssätt och metoder som är särskilt användbara när du leder på distans.

Ledarskapets grundstenar – på distans

Genom detta ledarprogram får du inblick i ledarskapets grundstenar, med särskilt fokus på förutsättningarna när du leder på distans. Det passar dig som kanske nyligen klivit in i din första ledarroll eller som har ett par års erfarenhet – och som vill stärka ditt genomslag utanför det fysiska rummet.

Du får träna praktiskt på att använda kunskap, verktyg och modeller som ger ökad säkerhet och kompetens i att leda på distans. Genom att varva teori med praktiska övningar kopplade till din vardag kan du redan efter första dagen omsätta programmet till praktisk nytta i ditt arbete. Erfarenhetsutbyte och egen reflektion är andra bärande moment i programmet. Då vi genomför detta program digitalt kommer vi även att ha möjlighet att testa olika digitala lösningar för interaktion.

Programmet i korthet

  • 2 utbildningsdagar digitalt
  • Informationsträff med introduktionsmaterial och föruppgifter
  • Deltagarmaterial med teori, övningar, verktyg och metoder
  • Kollegial handledning i lärgrupper

Kurstillfällen

Datum kommer inom kort

Pris: 10 000 SEK exkl. moms per deltagare.
I priset ingår utbildningsmaterial.

Frågor och anmälan: marika.sandberg@sandahls.se Tel: 08-506 088 00

Upplägg
Utbildningen börjar när du anmäler dig! Du får tillgång till vår portal med verktyg, teori och metoder. Vid ett uppstartsmöte ges en introduktion till programmet, du får träffa de andra deltagarna och ta del av förberedande uppgifter och material.

För att få bästa effekt av programmet och en bestående förändring kommer du också att få göra förberedelseuppgifter samt arbeta med verksamhetsnära hemuppgifter mellan de två träffarna.

Jag vill ha mer information

2 + 4 = ?