Petra Andorff om Sandahl Partners pro-bono arbete hos Kvinna till Kvinna

Berätta lite om hur ni har arbetat tillsammans med Sandahls

Sandahls har pro-bono gett chefsstöd till Kvinna till Kvinnas avdelningschefer under två års tid genom att ha individuella samtal. Vi har också som organisation haft möjlighet att få stöd till grupputveckling, bland annat för vår kommunikationsavdelning.

Vad är du mest nöjd med när det gäller Sandahls som samarbetspartner?

Jag känner mig mest nöjd med den personliga respons som jag fått under den tiden som vi samarbetat. Det känns som om den person jag har kontakt med har ett genuint intresse för att förstå min och min organisations utmaningar och vill bistå i både min och organisationens utveckling på bästa sätt.

Har Sandahl Partners motsvarat dina/era förväntningar?

Absolut. Det finns ett genuint intresse och en flexibilitet som är mycket värdefull för mig som chef med en vardag där jag inte alltid styr över min egen tid.

Vad har samarbetet med Sandahl Partners inneburit för er organisation?

Kvinna till Kvinna är en kvinnorättsorganisation med mycket begränsade resurser för internutveckling. Att få den här sortens stöd är otroligt värdefullt, både på individ men också på organisationsnivå.

Jag skulle varmt rekommendera Sandahl Partners.