Karlskogahem AB är ett helägt kommunalt bolag grundat 1946. Bolagets bestånd omfattar cirka 2 700 bostadslägenheter och cirka 43 000 lokaler. Karlskogahems omsättning uppgick 2016 till 207 mnkr. Bolaget har 42 personer anställda på helårsbasis. www.karlskogahem.se

Vi söker VD till Karlskogahem AB

som vill utveckla människor och Karlskoga

utdrag ur rollbeskrivningen
… Utöver din kommunikativa och nätverkande förmåga har du ett ledarskap som främjar hög delaktighet där resultaten skapas av medarbetarna i organisationen. Din fastighetskompetens är inte oviktig, men det viktigaste är att du har ett samhällsintresse där hållbarhet och bostadsfrågor ingår. Självklart behöver du dela våra värderingar och likt oss drivas av en envis tro på att göra skillnad till det bättre för människor. Hoppas vi fått dig nyfiken och att du kan se dig som vår nya VD.

Intresserad av att veta mer om tjänsten? Ladda ner hela rollbeskrivningen här

För ansökan och mer information, kontakta konsult och ansvarig rekryterare

Mia Haglund,

via orebro@sandahls.se

Tel: 019-609 02 78

Din ansökan vill vi ha senast 9 januari