Örebro KommunI Örebro bor närmare 150 000 människor. Befolkningstillväxten är hög och kommunen är landets sjunde största. I kommunen finns ett expansivt universitet och ett aktivt kulturliv. Detta tillsammans med goda pendlingsmöjligheter och nära till friluftsliv gör Örebro till en attraktiv bostadsort. Läs mer på www.orebro.se

Sveriges viktigaste chefsjobb finns i Örebro

Programdirektör Social välfärd

Som Programdirektör ansvarar du för styrning, utveckling och högre effektivitet inom Social välfärd. Du vill vara med och utforma morgondagens välfärdstjänster.I rollen skapar du goda förutsättningar och underlättar för såväl kommunens egenregiverksamhet som privata aktörer att bidra till kommunens målsättning och service till medborgarna.

Här kan du ladda ned hela rollbeskrivningen

För ansökan och mer information, kontakta konsult och ansvarig rekryterare

Mia Haglund,

via orebro@sandahls.se

Tel: 019-609 02 78

Din ansökan vill vi ha senast måndag 20 nov