Örebro KommunI Örebro bor närmare 150 000 människor. Befolkningstillväxten är hög och kommunen är landets sjunde största. I kommunen finns ett expansivt universitet och ett aktivt kulturliv. Detta tillsammans med goda pendlingsmöjligheter och nära till friluftsliv gör Örebro till en attraktiv bostadsort. Läs mer på www.orebro.se

Sveriges viktigaste chefsjobb finns i Örebro

Förvaltningschef Vård och omsorg

Förvaltningschefen har det yttersta ansvaret att verkställa, leda och driva kommunens egenregiverksamhet till det bästa för medborgarna. Vi söker dig som utövar ett tryggt ledarskap och gör det möjligt för förvaltningens kunniga och engagerade medarbetare att utveckla sina yrkesroller. Vård och omsorgsförvaltningen omsätter 1,3 miljarder.

Här kan du ladda ned hela rollbeskrivningen

För ansökan och mer information, kontakta konsult och ansvarig rekryterare

Mia Haglund,

via orebro@sandahls.se

Tel: 019-609 02 78

Din ansökan vill vi ha senast måndag 20 nov