Örebro sjuder av liv, framtidstron är hög och tillväxttakten större än någonsin. Örebroporten är en av de viktigaste och starkaste aktörerna i det här sammanhanget och kommer att vara det även i framtiden. Vi utvecklar Örebro genom vårt fastighetsbestånd kryddat med olika utvecklingsprojekt och samarbeten med ett flertal privata aktörer. Läs mer på www.orebroporten.se

Fastighetschef

med ansvaret att utveckla & leda människor och verksamhet tillsammans med kollegor

Övergripande uppdrag:

– Bidra till Örebroportens och Örebros framtida utveckling.

Huvudansvar:

– Du leder fastighetsavdelningen och är ytterst ansvarig för våra kunders upplevelse av oss som affärspartner och hyresvärd. Ditt team består av förvaltare, tekniker och administratörer som alla är dedikerade, lojala och engagerade för våra kunder och utvecklingen av våra fastigheter. Du nätverkar i hela regionen, är medlem i företagets ledningsgrupp och bidrar aktivt i våra intressebolag.

Prioriterad profil:

– I denna strategiska rekrytering kommer vi värdera och prioritera ledarstil och värdegrund tillsammans med kompetenser och erfarenheter inom fastighet och byggteknik.

Blir du nyfiken och vill veta mer? Här kan du ladda ned hela rollbeskrivningen

För ansökan och mer information, kontakta konsult och ansvarig rekryterare

Staffan Berséus,

via orebro@sandahls.se

Tel: 019-609 02 72

Din ansökan vill vi ha senast 3 november